Hvem er vi

TotalFlex samler en række af Danmarks førende offentlige og private aktører inden for Smart Grid.

cisslogo

CISS - Center for Indlejrede Software Systemer på Aalborg Universitet - er et verdensførende forskningscenter inden for indlejret software. Centeret deltager i en lang række danske og internationale projekter inden for smart grid og home automation.

conscius

Conscius er et udviklings- og produkthus, som har specialiseret sig i at udvikle software til finans- og energibranchen, hvor vi leverer produkter og løsninger til optimering af vores kunders forretning.

cbs_color

Copenhagen Business School - Handelshøjskolen - har 18.000 studerende og modtager årligt 1.500 udvekslingsstuderende. Med dette antal studerende, 600 fastansatte forskere og 600 administrative medarbejdere er CBS blandt de største business schools i Europa.

daisy_logo

Daisy - Center for Data-Intensive Systemer ved Aalborg Universitet er et forskningscenter, der i samarbejde med erhvervslivet og andre nationale og internationale forskningsinsitutioner foretager forskning inden for data-intensive systemer. Grundlaget for Daisys aktiviteter er ønsket om at bidrage til teknologibaseret innovation inden for IKT.

energinet_color

Energinet.dk varetager samfundets interesser og ejer energiens "motorveje". Vi har ansvaret for at forsyne Danmark med gas og el samt skabe fair konkurrence.

aalborg_uni_color
Elektriske anlæg/Electric Power Systems ved Aalborg Universitetes Institut for Energiteknik forsker primært inden for tre felter: Electric Power Systems, High Voltage Technology og Electromagnetic Compatibility (EMC).
aalborg_uni_color

HCI - forskningsenheden for Human-computer Interaction ved Aalborg Universitets Institut for Datalogi - forsker i udvikling og brug af informationsteknologi på individniveau, specifikt i design og evaluering af interaktionen mellem en bruger og et it-system.

neogrid_color

Neogrid Technologies er en CleanTech-virksomhed, der udvikler og leverer intelligente løsninger til aggregering og aktivering af fleksibelt elforbrug på elmarkedet.

neas_color

NEAS Energys kerneforretning er handel og management af energi. Vi er et uafhængigt handelshus dedikeret til forvaltning af vores kunders produktion og forbrug af energi. Nordjysk Elhandel har aktiviteter på markederne for elektricitet, naturgas, CO2 samt en række associerede produkter, og forvalter store mængder fysisk og finansiel energi på de europæiske energimarkedet.

nyfors_color

Nyfors er et multiforsyningsselskab beliggende i Brønderslev. Nyfors er et stærkt lokalt baseret selskab, der tjener forbrugernes interesser i form af høj service, fastholdelse og udbygning af forsyningssikkerhed, blandt andet ved kabellægning og stadig opdatering med ny teknologi.

zense_color

zensehome er fremtidens bygningsinstallation i diskret og tidløst design - og er lidt af en revolution. Systemet består af intelligente stikkontakter, betjeningstryk og lampeudtag der kommunikerer i det eksisterende 230V ledningsnet. Dette giver dig en nem installation uden behov for nye ledninger eller andre former for krævende ombygning.

   
Partnerbillede

Partnerbillede

Konsortiepartnerne ved kick off-eventen den 14. marts 2012

Hosted by
Powered by